3voor12 Rotterdam

Zestien nieuwe namen Motel Mozaïque 2017

Waaronder nieuwe muzieknamen

Motel Mozaïque kondigt voor de aanstormende festivaleditie op 7 en 8 april 2017 maar liefst 16 nieuwe namen aan, waaronder het Engelse wonderkind Rex Orange County en verbluffende performances van Francois Chaingnaud en Cie Ayelen Parolin. Van de talentvolle Rotterdamse kunstenaar en documentairemaker Stacii Samidin is de eerste solo tentoonstelling te zien tijdens Motel Mozaïque Festival. Samen met de Popunie brengt Motel Mozaïque Rotterdams muziektalent en in samenwerking met de Nederlandse Dansdagen presenteert het festival het grensverkennende project Distinguished Dreams #3.

Eerder was al de komst van The Slow Show, Thundercat, Lisa Hannigan, Grandaddy, Joep Beving, Warhaus, Weyes Blood, Klangstof, Tindersticks en tientallen anderen aangekondigd.

Popunie Live presents
Tijdens Motel Mozaïque Festival 2017 presenteert Popunie Live vijf talentvolle Rotterdamse muziekacts: DOOXS, The Sweet Release Of Death, Junglebae, Mitch Rivers en het eerder aangekondigde Crying Boys Cafe. Popunie Live heeft als doel de promotie van Rotterdamse popmusici en bands in de hogere regionen. Dus gericht op het neusje van de zalm dat inmiddels diverse stadia heeft doorlopen en wellicht aan de vooravond staat van een doorbraak en een professionele carrière in de muziek. Eerder presenteerde Popunie Live inmiddels succesvolle acts als De Likt, Sevdaliza en Dichter op Motel Mozaïque.

Meer nieuwe muzieknamen
Aan het muziekprogramma zijn ook het Engelse multi-talent Rex Orange County en de Rotterdamse acts Stöma en Roelie Vuitton toegevoegd, plus de alternatieve dansnachten met Freeloaders en Dave Grohl & The Topless DJ's in Rotown.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12