Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

The Loo

The Loo brengt onvervalste authentieke rock ’n roll. Het album ‘Clean Again’kwam uit in 2009 en sindsdien zijn de mannen flink aan het touren. Vanavond staan ze in Texmex. Be there, want live is deze band op zijn best.

Vrijdag  15 oktober, Tex Mex Spijkenisse

 

Stardumb Rumble

Your Space staat twee dagen lang in het teken van Stardumb Rumble, het 10-jarige verjaardagsfeest van Stardumb Records. Op het programma staan niet de minste namen o.a. The Madd, The Accelerators, Beyond Lickin’, Peawees en Kepi Ghouli.

Vrijdag 15 & zaterdag 16 oktober, Your Space (onder het Hilton Hotel)

 

Numoon Weekender

Nog een tweedaags festival dat de moeite waard is; Numoon Weekender in WMDC.  Deze editie is samengewerkt met Excelsior Recordings en Boom Agency. Deze samenwerking heeft een fijne line-up opgeleverd met Goslink, Beans & Fatback, Eckhardt, The Upsessions en Venour.

Vrijdag 15 & zaterdag 16 oktober, WMDC


 
Politics & The Netherlands

In Exit vindt zaterdag een bijzondere releaseparty plaats. De Rotterdamse band Politics presenteert eindelijk hun tweede album ‘Love and Molasses’. Na de release van het eerste album ‘Hands Off My Riot’ waren de kritieken erg positief. De verwachtingen zijn dus hooggespannen. The Netherlands, ook een band uit de Laterax stal, zal de avond openen.

Zaterdag 16 oktober Exit

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam