Club3voor12/Rotterdam met twee albumpresentaties! Club3voor12/Rotterdam met twee albumpresentaties!

14 oktober weer een nieuwe clubavond in Rotown

, Redactie 3voor12Rotterdam

Club3voor12/Rotterdam met twee albumpresentaties!

14 oktober weer een nieuwe clubavond in Rotown

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Op 14 oktober 2010 is de volgende Club 3voor12/Rotterdam van het seizoen. Deze keer met maar liefst twee Rotterdamse albumpresentaties!

14 oktober weer een nieuwe clubavond in Rotown

Op 14 oktober  2010 is de volgende Club 3voor12/Rotterdam van het seizoen. Deze keer met maar liefst twee Rotterdamse albumpresentaties! 

Doodoo’s Coffee
Met Itch Darling is de nieuwe cd van het drietal een feit. Begin 2008 herenigden Nanko Huisman, Bruno Ferro Xavier Da Sliva en Wouter van Wijk weer. En hoe! Doodoo´s Coffee bezorgt de luisteraar via ambient, funk en experimentele prog rock  een uitzinnige muzikale trip. On stage zijn de mannen ijzersterk. Met hun overweldigende muziek werken ze, elke keer weer,  naar een ultiem psychedelisch hoogtepunt. Aangevuld met improvisatie en experiment is de instrumentele live sensatie compleet.

AC Berkheimer
In het voorjaar kwam de gratis te downloaden EP ´First in Line by Accibdent´ uit. Dit was een opstap naar het albumpresentatie tijdens Club3voor12/Rotterdam. AC Berkheimer brengt heftige gitaar-riffs in combinatie met dromerige en melancholieke vocalen.  Ze worden vaak omschreven als shoegaze versie van The Organ of Ladytron. In 2007 is de band al een keer Hollandse Nieuwe geweest.

Club3voor12/Rotterdam
Locatie: Rotown, Nieuwe Binnenweg 17-19, Rotterdam
Data: 14 oktober 2010
Aanvang: 21:00 uur
Entree: Gratis toegang
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor meer informatie of vragen:   
www.3voor12.vpro.nl/rotterdam
3voor12rotterdam@gmail.com

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam