Weekoverzicht (week 8) Weekoverzicht (week 8)

Eerste editie Scumbash en QuietQuiet, Stukafest en albumrecensie Mark Lotterman

, Redactie 3voor12 zuid holland

Weekoverzicht (week 8)

Eerste editie Scumbash en QuietQuiet, Stukafest en albumrecensie Mark Lotterman

Redactie 3voor12 zuid holland ,

Wat gebeurde er afgelopen week zoal in de regio? We hebben het voor jullie op een rijtje gezet. Zo vond de eerste editie van Scumbash plaats in de van Nelle Fabriek en hadden we albumrecensies van Mark Lotterman en Alex van Holstein.

QuiteQuiet

Donderdag 20 februari vond de eerste editie van QuiteQuiet plaats in de Posse Espressobar op Katendrecht te Rotterdam. Hans van der Maas regelde Richard Beukelaar en Rob van Gameren voor deze akoestische avond. Lees hier het verslag, afkomstig van Stan Houppermans

Scumbash

Het Rotterdamse rock ‘n roll festival Scumbash zorgde ervoor dat zaterdag 22 februari de Van Nelle fabriek volledig uitverkocht was. De drie podia met in totaal 18 bands werden meer dan goed ontvangen.

Stukafest

En ook de studenten vierden feest afgelopen week. Donderdag 20 februari stelden talloze studenten hun kamer ter beschikking voor een huiskameroptreden van Rotterdamse comedians, muzikanten en dichters. 3voor12 zuid holland bezocht de muzikale kamers en vond er wat van.

The Afterveins

The Afterveins dropten hun nieuwe clip ‘Furstration’ op Youtube. De release van hunnieuwste album staattrouwensgeplandvoor 13 maart in – hoe kan het ook anders – Rotown te Rotterdam.

Albumrecensie Mark Lotterman en Alex van Holstein

Zowel Mark Lotterman als Alex van Holstein brachten onlangs een nieuwe plaat uit. Lees hier ons recensie van "Year Without Summer" en  "Glazen Vogel"

Elle Bandita

De Vlaardingse Elle Bandita maakte afgelopen week bekend dat ze 29 maart haar nieuwste studioalbum ‘Enfant Terrible’ presenteert in Rotown.

HeavyLight

Tijdens hun eerste clubshow van 2014 in Bibelot maakten de heren van HeavyLight bekend waar een wanneer hun plaat gepresenteerd zal worden. Dit zal op zondag 16 maart in Rotown zijn.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam