3voor12 Leiden

4theMusic Oktober

Muzikale namiddag vol verrassingen

Elke eerste zondag van de maand wordt 4theMusic opgenomen in de Qbus. Op 1 oktober speelden The Hounds, Tom Vrolijk & The Lucky Spares, The Stream en Somersault Baby. De afleveringen zijn te zien op www.4themusic.nl en Unity TV.

De twee mannen van The Hounds openen met veel power. De garagerock is extra smakelijk met de taart om hun vijfjarig bestaan te vieren. Op 25 november vieren ze dit jubileum bij café ‘t Kraantje.

Tom Vrolijk heeft zeker zijn naam mee. Met The Lucky Spares maakt hij vrolijke muziek, geïnspireerd door de muziek uit de jaren ‘60 en ’70, maar gedompeld in een modern sausje.

Met het optreden van The Stream waan je je in een videoclip. Het optreden is een proeverij van hun theatershow ‘Past Perfect’, waarvan 10 december de slotvoorstelling plaatsvindt in de Stadsgehoorzaal. Hun nieuws vanavond draagt de titel ‘Today’. Het is de eerste single van een nieuw album dat in 2018 uit zal komen.

Maaike van der Voort a.k.a. Somersault Baby sloot deze editie van 4theMusic af. Twee weken geleden stond ze nog op ons eigen podium tijdens de Nacht van Kunst en Kennis. Vanavond brengt ze haar op PJ Harvey en The Pixies geïnspireerde sludgepop versterkt ten gehore.

(Sandra van Dijck)

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12