Er zijn van die legendarische concerten...Het is 1991: internet bestond nog niet, de Sovjet-Unie was net van het politieke wereldtoneel verdwenen, we betaalden met guldens en de Amerikaanse punkband GO! speelde hun enige concert in Leiden, in het Breehuis.

Tot 2024 dan, want GO! toert weer door Europa. Net als van 1989-1991 en van 2006-2011. Niet alleen, want Open Wounds uit Amsterdam opent de avond. Jip Daems (vocals), Marko Korac (gitaar), Gideon Ferrero (bas) en Boy van Egmond (drums) rammen zich door de set. Ondanks kort uitvallend licht (gewoon doorspelen) en snaarproblemen (gewoon een andere gitaar) is het een prima reclame voor het nieuwe album 'Look in the mirror'!

Then the word is: GO! Aaron (gitaar), Jim (drums), Mike BS (vocals) en Steve (bas) knallen hun korte songs  de zaal in. Anderhalve minuut, twee minuten fullspeed. De kritische lyrics , allemaal van Mike BS, met een humoristische en soms sarcastische ondertoon maken dat de band er nog steeds toe doet, ook na drieëndertig jaar. Na een slotrondje door de zaal is het over. De volgende keer moet maar ietsje eerder komen.

Beeldverslag: Open Wounds en GO! in de Resistor op 20 juli 2024.