3voor12 groningen iTV: Plato Planet

Appie Clermonts van Plato Groningen, KIN, Orange Skyline en veel muziek

Redactie 3voor12 groningen ,

Plato Planet is zo onderhand de officieuze start van het muziekseizoen na de zomervakantie. Lekker op de zondagmiddag en -avond muziek luisteren in De Oosterpoort. Een cadeautje van Plato, zoals het door een vaste bezoeker wordt omschreven. 3voor12 groningen publiceerde eerder al twee geschreven stukken als verslag maar was ook aanwezig met de videocrew.

Voorafgaand aan deze editie van Plato Planet spraken we met Appie Clermonts, manager van Plato Groningen, over het evenement. Hoe is Plato Planet eigenlijk ontstaan en hoe ziet de samenwerking met De Oosterpoort eruit? Wat is het idee achter de programmering van Plato Planet? Hoe gaat het met de platenzaak anno 2015? Dat, en meer, legden we Appie Clermonts voor tijdens een interview in zijn eigen Platozaak.

Tijdens Plato Planet spreken we met KIN over hun nieuwe album en praten we bij met Orange Skyline, de band die onlangs tekende bij Caroline Benelux en zijn EP officieel presenteerde tijdens Plato Planet. We vragen bezoekers hoe zij thuis graag naar muziek luisteren en waarvoor ze naar Plato Planet komen en hebben natuurlijk de nodige muziek live geregistreerd. Check deze fonkelnieuwe iTV-aflevering en houd onze site en social media in de gaten; het kan zo maar zijn dat er de komende tijd nog wat meer aan live-materiaal wordt vrijgegeven!