2023 is geen moment saai geweest. Niet alleen door alle gebeurtenissen op het wereldtoneel, maar eigenlijk vooral door alle muziek die uitkwam afgelopen jaar. Maar wat was het tofste nummer van het afgelopen jaar? We horen het graag! Breng daarom je stem uit en kom het jaar muzikaal met ons afsluiten op 21 december in VERA!

Wie volgt I Had A Name van The Vices op? Wordt het een nummer van het bejubbelde album van Marlene Bakker? Of toch een van de aanstekelijke folknummers van het nieuwe album van Them Dirty Dimes? Of toch een keer een dampende hiphop-track? Het ligt in jouw handen.... We hebben een lijst samengesteld van meer dan 160 nummers die dit jaar in de Groningse klei het levenslicht zagen. Klik op de link hieronder en laat ons weten welke jouw favoriet is! 

Als klap op de vuurpijl geven we op 21 december een mooi feestje in VERA om dit prachtige muzikale jaar af te sluiten. Hier maken we niet alleen bekend wie het Beste Nummer van Groningse Bodem 2023 heeft gemaakt, maar kan je ook komen genieten van de fine fleur dat muzikaal Groningen te bieden heeft. De line-up bestaat uit Marit Nygard, not sure, shoom en TAXITAXI. Daarnaast draait Looming Iris tussendoor lekkere plaatjes. Moet je bijzijn dus! 

Meer Song van het Jaar