3voor12 Gelderland

A Place Both Wonderful And Strange: Twin Peaks Party in Brebl 20 mei

Live-optredens van Taxidermist, Eerie Wanda (solo), Stefanie Janssen en wabi abi

Zaterdag 20 mei is in het Nijmeegse Brebl het event A Place Both Wonderful And Strange rondom de cultserie Twin Peaks. Aanleiding voor het feest is het verschijnen van het langverwachte derde seizoen van de serie van regisseur David Lynch op 21 mei. De Nijmeegse bands Taxidermist en The Hubschrauber brachten eerder op Record Store Day een dubbelsingle uit die gebaseerd is op de serie.

Twin Peaks kwam in 1990 op de Amerikaanse televisie en draaide rondom de mysterieuze moord op de scholiere Laura Palmer in het stadje Twin Peaks. Onder leiding van Special Agent Dale Cooper wordt een onderzoek gestart naar de mysterieuze omstandigheden rondom haar dood. De serie kreeg al snel een wereldwijde cult following. Na 27 jaar verschijnt een vervolg van negen afleveringen, waarvoor naast Lynch ook een groot deel van de oorspronkelijke cast hun rol weer opneemt.

Voor de fans van het eerste uur, nieuwe ontdekkers en geïnteresseerden wordt een dansfeest gehouden geheel in de stijl van de serie. Bezoekers worden uitgenodigd verkleed te komen in de stijl van de serie; de best dressed wint een mooie prijs. Live optredens zijn er van Taxidermist, Eerie Wanda (solo), Stefanie Janssen en wabi abi. Dj’s Ian Martin, McBain en Thijs Schuitman draaien de avond aan elkaar.

Zaterdag 20 mei 2017. Aanvang: 22.00 uur
Locatie Brebl, Waalbandijk 14E, Nijmegen
Entree: €5

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12