Vacatures Vacatures

Hier vind je de meest recente vacatures bij 3voor12 Gelderland.

Vacature: 3voor12 Gelderland zoekt nieuwe hoofdredacteur

Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole

3voor12 Gelderland, het crossmediale muziekplatform van de provincie Gelderland, zoekt per direct een nieuwe hoofdredacteur die parttime op vrijwillige basis aan het roer van deze 3voor12-lokaalsite van de VPRO wil staan.

Wil jij leiding geven aan het platform en met een groep enthousiaste vrijwilligers het Gelderse muzieknieuws verslaan in woord en beeld? Dan ben jij degene die we zoeken! De focus ligt daarbij sterk op de lokale acts, dus we zoeken iemand met een scherpe neus voor muzikaal talent die tevens een uitstekend teamleider is.

> Lees meer

Vacature: schrijvers gezocht

Zwarte Cross 2017

Zwarte Cross 2017

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een schrijverstalent voor een parttime functie op vrijwillige basis. Als schrijver heb je een goed gevoel voor taal, een scherpe pen, ben je niet bang je eigen mening te geven, maar kan je ook goed tegen opbouwende kritiek.

We zoeken veelzijdige schrijvers die het leuk vinden om te (leren) nieuwsjagen, te interviewen, concerten en cd's te verslaan en mooie achtergrondartikelen te schrijven over de Gelderse muziekscene. Uiteraard word je overal in begeleid. Schrijvers wonen bij voorkeur in de provincie Gelderland.

> Lees meer

Vacature: eindredacteur

Appelpop 2017

Appelpop 2017

De eindredactie van 3voor12 Gelderland is op zoek naar een enthousiaste eindredacteur met een uitstekende taalbeheersing, creatief taalvermogen en passie voor muziek. Is dit iets voor jou? Reageer dan nu!

Naast het redigeren van teksten hoort ook het plaatsen van tekst, foto's en andere content op de website tot je taken. Het is een vrijwillige functie die je zo druk kunt maken als je zelf wilt, maar ga in ieder geval uit van 4 uur per week. We werken met een content management system (Magnolia) waardoor je gewoon vanuit huis kunt werken. 

> Lees meer

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland