Vacatures Vacatures

Hier vind je de meest recente vacatures bij 3voor12 Gelderland.

Vacature: coördinator eindredactie 3voor12 Gelderland

Valkhof Festival 2017

3voor12 Gelderland is onderdeel van popportal VPRO’s 3voor12 en wordt gemaakt en gerund door vrijwilligers. We zijn op zoek naar een nieuwe coördinator eindredactie voor 3voor12 Gelderland met uitstekende taal- en schrijfvaardigheid en organisatietalent.

Wij zijn per direct op zoek naar een coördinator eindredactie die zich parttime op vrijwillige basis wil inzetten. Gemiddeld ben je ongeveer 4 uur per week bezig: als er festivals zijn waar 3voor12 Gelderland verslaggeving van doet (zoals bijvoorbeeld Valkhof Festival, Zwarte Cross) is dat meer.

> Lees meer

Vacature: schrijvers gezocht

Zwarte Cross 2017

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een schrijverstalent voor een parttime functie op vrijwillige basis. Als schrijver heb je een goed gevoel voor taal, een scherpe pen, ben je niet bang je eigen mening te geven, maar kan je ook goed tegen opbouwende kritiek.

We zoeken veelzijdige schrijvers die het leuk vinden om te (leren) nieuwsjagen, te interviewen, concerten en cd's te verslaan en mooie achtergrondartikelen te schrijven over de Gelderse muziekscene. Uiteraard word je overal in begeleid. Schrijvers wonen bij voorkeur in de provincie Gelderland.

> Lees meer

Vacature: eindredacteur

Appelpop 2017

De eindredactie van 3voor12 Gelderland is op zoek naar een enthousiaste eindredacteur met een uitstekende taalbeheersing, creatief taalvermogen en passie voor muziek. Is dit iets voor jou? Reageer dan nu!

Naast het redigeren van teksten hoort ook het plaatsen van tekst, foto's en andere content op de website tot je taken. Het is een vrijwillige functie die je zo druk kunt maken als je zelf wilt, maar ga in ieder geval uit van 4 uur per week. We werken met een content management system (Magnolia) waardoor je gewoon vanuit huis kunt werken. 

> Lees meer

nu op 3voor12