3voor12 Gelderland

Popronde 2021 gaat door, wel met wat aanpassingen

Aftrap 11 september in Nijmegen

Popronde 2021 gaat door maakte de organisatie vandaag bekend. Wel is er een aantal aanpassingen om het coronaproof te laten verlopen, zoals kaartverkoop, zittend publiek en anderhalve meter afstand op de locatie.

Omdat er nog altijd maatregelen zijn, kunnen of mogen veel vertrouwde Popronde locaties helaas niet deelnemen. Het festivalterrein breidt zich nu uit naar coronaproof locaties binnen en buiten het stadscentrum. 

De Popronde start op 11 september in thuisstad Nijmegen waar het boek ‘25 jaar Popronde’ wordt gepresenteerd en duurt tot en met 27 november. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is er in 4 verschillende steden een Popronde.

Voor het bezoeken van Popronde-locaties moet je dit jaar een kaartje kopen. De organisatie doet dat omdat ze alle gages van de deelnemende spelende acts betalen zodat die hun vraagprijs krijgen. Voor 5 euro koop je een passe partout en kun je alle locaties bezoeken die je wilt. In het ticketsysteem geef je je route aan. Kaartjes koop je via de stedenpagina’s op www.popronde.nl

De Gelderse data voor de Popronde in 2021 zijn: Nijmegen (11 september), Apeldoorn (17 september), Wageningen (30 september), Harderwijk (17 oktober), Doetinchem (22 okober), Zutphen (24 oktober) en Arnhem (29 oktober). Gelderse acts die zijn geselecteerd zijn: Abel (Arnhem, hiphop), Hey Team (Nijmegen, indie/alternitive), Cloudsurfers (Nijmegen/Zwolle, garage/surfpunk) en Power to the Pipo (Nijmegen, jazz, funk).

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12