Laatste Club 3voor12 arnhem-nijmegen met Shaemless en Villa Zeno

11 februari pre-Gesel XL editie in Nijmeegs Merleyn

Redactie 3voor12 arnhem-nijmegen ,

Zaterdag 11 februari zullen Villa Zeno en Shaemless in Merleyn optreden tijdens de laatste club 3voor12 arnhem-nijmegen. In maart zal deze avond onder de nieuwe naam club 3voor12 gelderland verder gaan met de beste Gelderse bands!

Tijdens deze pre-Gesel XL editie gaan Villa Zeno en Shaemless je sokken uit je schoenen rocken. Ze geven een sneakpreview van wat ze tijdens Gesel XL op 24 en 25 februari gaan laten zien.

Stel: je bent 13 en jouw grote helden zijn the Stooges en the Vibes. Dan is er maar één oplossing. Dat is met je vrienden een band beginnen. Daan, Cyril en Tom vormen samen Shaemless. Ze knallen met 150 kilometer per uur over de linkerrijstrook van de muzieksnelweg met een sound die door kenners Explosion rock wordt genoemd.

In de Achterhoek komt er heel speciaal water uit de kraan. De rockvitamientjes krijg je er gratis en voor niks bij. Het gaf ons al Shaking Godspeed en Automatic Sam en nu staan de mannen van Villa Zeno aan de deur te bonken. In een uitverkochte Dru Cultuurfabriek presenteerden ze een maand geleden hun kakelverse ep en die komt uiteraard vanavond helemaal voorbij.

Wil je Shaemless of Villa Zeno supporten tijdens hun optreden tijdens Gesel XL? Laat dan je naam achter op de lijst en je bent er bij tijdens de Gesel XL-optredens van deze bands!

Club 3voor12 arnhem-nijmegen is een initiatief van 3voor12 arnhem-nijmegen, Merleyn en KCG.