Finalisten Roos van Nijmegen bekend

The Liquid Machine, Discipline & Rather Real, The Low Tide en Zeitgeist naar de finale op 17 mei

Na drie voorrondes zijn de finalisten voor de Roos van Nijmegen 2012 bekend. Uit negen bands heeft de jury The Liquid Machine, The Low Tide en Discipline & Rather Real gekozen. Zeitgeist kreeg de meeste stemmen van het publiek en verovert hiermee ook een plek in de finale. Deze vindt plaats op 17 mei in Doornroosje.

Na drie voorrondes op 12, 19 en 26 april heeft de jury de drie finalisten voor de Roos van Nijmegen 2011 gekozen: The Liquid Machine, Discipline & Rather Real en The Low Tide. Het publiek koos massaal voor Zeitgeist en zal de finalisten completeren.

De finale vindt traditiegetrouw plaats op Hemelvaartsdag in Doornroosje, dit jaar op 17 mei.

Winnaar van de Roos van Nijmegen wint drie dagen studiotijd bij Bigmouth Music, mastering van opnamen bij Goldsoundz Mastering en een professionele videoclip geschoten door Younique Film. Ook is de winnaar verzekerd van een aantal optredens waarvan o.a. Gesel van Gelderland, Club 3voor12 gelderland, Oranjepop 2013 en de Dag van Lindenholt. Nummer twee in de finale gaat naar huis met een waardebon van Stockenhof Muziek en de publiekswinnaar krijgt een professionle fotoshoot van TakeTwo Communication.

Lees binnenkort meer bij ons over de finalisten van de Roos van Nijmegen en uiteraard doet 3voor12 gelderland ook weer verslag van de finale in Doornroosje op 17 mei!