Bij 3FM is maart de Maand van de DJ. Iedere zaterdagavond nemen clubs en festival uit alle windhoeken van Nederland de 3FM Livebox over met een line-up om je vingers bij af te likken. Afgelopen zaterdag was het Nijmeegse festival Drift aan het vlammen met sets van Identified Patient, mad miran, KI/KI, Comrade Winston en Interstellar Funk. Luister nu al hun dj-sets.

Over de Maand van de DJ

Een jaar geleden was het doodnormaal: met duizenden in een hal, het geluid voluit, lichten uit, strobes aan. Een nacht doorhalen, of juist vroeg pieken, het kon allemaal, en tientallen artiesten verdienden daar ieder weekend hun brood mee. Het leek een cultuur die niet kapot te krijgen was. Al dertig jaar lang is de dancecultuur in Nederland volop gaande, en sommige van de dj’s in onze lijst van vandaag zijn al net zo lang aan die dansvloer verbonden. Tijd om een maand lang mooie dingen te maken over nachtcultuur. En dus introduceren 3FM, 3voor12, de NTR en FunX de Maand van de DJ. Elke zaterdagavond neemt een club of festival de 3FM livebox over. Achtereenvolgens zijn dat PIP, Drift, Draaimolen en Paradigm, met een line-up om je vingers bij af te likken. Lees hier meer over de Maand van de DJ.

De eerste zaterdagavond was van PIP Den Haag. Klik hier voor de sets van AfraFalhaber, JEANS en Jelly. En check vooral alle andere verhalen die we al maakten voor de Maand van de DJ.

Identified Patient

Comrade Winston

Interstellar Funk

mad miran

KI/KI