3voor12 Gelderland

Geen Down The Rabbit Hole in 2020

Festivals verboden tot 1 september 2020

Down The Rabbit Hole gaat deze zomer niet door en wordt verplaatst naar volgend jaar. Dit omdat als gevolg van de coronacrisis tot 1 september geen evenementen mogen plaatsvinden.

"Hoewel dat voor ons allemaal een enorme klap is, begrijpen we dat deze maatregelen nodig zijn. De voorbereidingen voor een topeditie van Down The Rabbit Hole waren in volle gang; de laatste kaarten werden verkocht, artiesten maakten hun setlist, koks slepen hun messen en bouwers laadden de containers. We maakten ons op voor een weergaloos festijn en hadden er net als jullie ongelooflijk veel zin in. We koesteren alle liefde en support van jullie en dat geeft ons de positive vibes om op volle kracht vooruit te gaan richting 2021, waar we elkaar dan op 2, 3 en 4 juli in de Groene Heuvels treffen. De extra tijd gaan we goed benutten om een droomeditie te maken.
 
Down The Rabbit Hole is aangesloten bij de ‘Bewaar je ticket, geniet later’-regeling die door de hele culturele sector gedragen wordt. Hierdoor blijft je ticket geldig voor Down The Rabbit Hole 2021. Je hoeft hiervoor niets te doen en volgend jaar kun je gebruikmaken van het ticket dat je voor DTRH20 hebt ontvangen. Dit geldt niet alleen voor je festivalticket maar ook voor eventuele overige tickets zoals parkeertickets, campercampingtickets, Rabbit Resort-accommodaties etc.

Daarnaast is het mogelijk om je ticket(s) om te zetten in een tegoed voor andere concerten en evenementen of om een refund aan te vragen. Op dit moment werken we samen met Ticketmaster aan de technische afhandeling van de tegoeden en refunds. We hebben hier wat tijd voor nodig en hopen hiervoor op je begrip. Zodra het mogelijk is een tegoed of refund aan te vragen, ontvang je hierover van Ticketmaster een e-mail.
 
Binnenkort wordt door Ticketmaster het Fan2Fan-platform gelanceerd. Hier kun je zelf veilig je ticket verkopen als je toch niet meer naar Down The Rabbit Hole 2021 wilt gaan. Het ticket van de verkoper wordt ongeldig gemaakt en de koper ontvangt een ticket met een nieuwe QR-code, waardoor je als koper zeker weet dat je een geldig ticket koopt. Alleen e-tickets kunnen via deze service worden verkocht, voor hardcopy-tickets is dit niet mogelijk. Meer informatie over Fan2Fan volgt later."

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12