3voor12 Den Haag

PAARD opent haar deuren!

Poppodium volledig corona-proof

Stil hè, zo zonder livemuziek in de stad? Daar komt binnenkort verandering in, want PAARD opent haar deuren weer (zij het op een voorzichtig kiertje). Alle corona-regelgeving in acht nemend start het poppodium met kleine optredens, – volledig corona-proof uiteraard  – inclusief looproutes, 1,5 meterregelgeving, vaste zitplaatsen en bedienend personeel. De pop-upshop, die als tijdelijk alternatief werd opgezet in de foyer om lokale intiatieven te ondersteunen, krijgt wegens succes een vaste locatie in het pand. 

Er wordt alles aan gedaan de bezoeker een veilige en schone ervaring te bieden, maar dit is natuurlijk niet echt rendabel. De benodigde maatregelen laten louter 105 man tegelijkertijd in de Grote Zaal toe, slechts 10% van de totale capaciteit. Het voornemen om open te gaan komt dan ook vooral vanuit het muziekhart van het poppodium en de wens zo snel mogelijk weer muziek door de stad te laten klinken. 

Wat valt er dan allemaal te beluisteren? Er wordt nog hard gewerkt aan een veelzijdige zomerprogrammering maar vooralsnog staan op de planning:

03/07 - Eefje de Visser: Bitterzoet première (film vertoning) 
08/07 - Nationale Wetenschapsagenda Talkshow (livestream)
24/07 - EUT & Tim Dawn (concert)
23/07 - Woorden Worden Zinnen (performance night)
06/08 - Judy Blank (concert)

Meer info en kaarten kun je hier vinden. Corona-maatregelen of niet; wij zijn in ieder geval al lang blij weer live muziek te kunnen beluisteren!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12