steun 3voor12
3voor12 Utrecht

TivoliVredenburg headquarters van 3FM Serious Request

De Staat, RONDÉ, HAEVN, EUT en Blaudzun & Amsterdam Sinfonietta verzorgen de eindshow

Na veertien glazen huizen heeft 3FM Serious Request een andere opzet gekregen. Dit jaar gaat het als 3FM Serious Request: Lifeline het land in: drie dj-teams (Sander Hoogendoorn & Eva Koreman, Rob Janssen & Jorien Renkema, Mark van der Molen & Rámon Verkoeijen) trekken vanaf drie verschillende locaties een week lang te voet van actie naar actie. Ze gaan 24 uur per dag op een tocht door heel Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht: de stad waar 3FM Serious Request in 2004 begon. Het doel is onveranderd: geld inzamelen voor het Rode Kruis, waarbij het publiek een ‘eigen doel kan kiezen’.

Tijdens deze dagen is TivoliVredenburg het hoofdkwartier. Vanuit Utrecht krijgen de dj’s in het land opdrachten die ze onderweg moeten uitvoeren, maar er wordt ook ook radio gemaakt en je kunt natuurlijk ook platen aanvragen voor geld.

3FM organiseert die periode in TivoliVredenburg een programma waar je terecht kunt voor optredens, workshops, lezingen, talks, games, karaoke en meer. De ticketopbrengst van deze activiteiten gaat naar 3Fm Serious Request.

Op het programma staan onder andere:

  • een optreden van de Utrechtse 3FM Talent Jason Waterfalls (donderdag 20 december)

  • een demomiddag met muziekprofessionals van onder andere NPO 3FM, 3voor12, boekingskantoor Friendly Fire, NPO Radio 2 en TopNotch (zaterdag 22 december)

  • een eindshow op maandag 24 december met optredens van De Staat, RONDÉ, HAEVN, Blaudzun & Amsterdam Sinfonietta en EUT.

Het volledige programma vind je hier.

Ook De Helling heeft een Serious Request programma. Op woensdag 19 december nodigt de band The Overslept andere artiesten, Youtubers en BN’ers uit om in het poppodium FIFA19 te spelen voor het goede doel. De normaal met muziekliefhebbers gevulde zaal, wordt vanaf 16.00 uur gevuld met consoles en TV’s. Naast het gamen staat ook muziek centraal. Er zijn verrassingsoptredens van bekende dj’s en artiesten. Samen vertolken zij live een aantal akoestische krakers.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht