Vanavond in 3voor12 Radio

Sinkane live, bellen met Lucky Fonz III en trackprimeur Linde Schöne

Vanavond een super toffe groep mensen op bezoek, Sinkane uit Brooklyn, New York. Als je ze nog niet kende, dan wordt het gelijk je nieuwe favo band, dat weten we zeker. Het mastermind hierachter - Brits-Amerikaanse Sudanees Ahmed Gallab - gooit pop, krautrock, afrobeat, elektronica, jazz en funk in 1 grote muzikale smeltkroes en er rolt dé dansbare soundtrack van je zomer uit. De man mixt zo ongeveer een hele platenwinkel in zijn nummers, maar wat je sowieso altijd terughoort, is ontzettend veel plezier. Van zijn net uitgekomen 3e album Life & Livin' It draaien we al een tijdje Favorite Song in 3voor12 Radio, maar vanavond spelen ze die dus live.

Ook gaat Roosmarijn even bellen met Lucky Fonz III om los te peuteren wat hij eigenlijk allemaal van plan is tijdens zijn dinnershow in de Down The Rabbit Hole kerk.

Het Niet Te Missen Uur zit weer vol nieuwe muziek, waaronder een trackprimeur van de nieuwe EP van Linde Schöne. Roosmarijn belt haar vlak nadat ze Linde van Nimma live in Paradiso heeft gepresenteerd en draait haar nieuwe single Schamen. Een echte classic driekwarts R&B/soul powerballad met realer-than-life teksten, zoals we van Linde gewend zijn.

Daarnaast zijn er óók nog kaarten weg te geven voor Timber Timbre, 9 juli in TivoliVredenburg.

Mis deze tjokvolle uitzending van 3voor12 Radio dus niet! Van 21.00 tot 00.00 op 3FM.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12