3voor12 Den Haag

Parkpop 2018: Bökkers

Nummers over meisjes en bier. Heel veel bier.

Bökkers is helemaal uit de Achterhoek naar het Zuiderpark gekomen om hun ongecompliceerde rock ‘n roll met het Haagse publiek te delen. Riffs die zo van Status Quo of AC/DC afkomstig lijken, nummers over meisjes en bier. Heel veel bier. Ze hebben zelfs iemand die hun bier constant bijvult. Bij Bökkers hoef je niet aan te komen voor het muzikale experiment, maar voor een goede tijd ben je aan het goede adres.

Nummers gaan over jonge meisjes, gelovige meisjes, Oost-Europese meisjes van plezier en het mooiste meisje van Luttenberg. Sex, drugs en rock 'n' roll uit het Oosten. Bij Bökkers draait het om stoere mannen die gewoon rechtoe, rechtaan rock 'n' roll spelen. Heerlijk. Feest. Volgend jaar de afsluiter?

Het moment: speciaal voor degenen die naar de Zwarte Cross gaan, maar ook voor de rest van het publiek, speelt Bökkers 'Wanneer geven wi-j de strijd op?' van Jovink en de Voederbietels, een kraker van jewelste natuurlijk. Maar is het een cover als Hendrik Jan Bökkers het nummer bij Jovink ook zong?

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12