3voor12 Rotterdam

GOLD, Disturbance en THE PROTOTYPES bevestigd voor Baroeg Open Air 2019

Voor een verduveld laag prijsje krijg je ook Samael en Vive La Fête op zaterdag 14 september

Zaterdag 14 september spelen GOLD, Disturbance en The Prototypes op Baroeg Open Air voor een verduveld laag prijsje. In 2018 was een crowdfund nodig om het festival door te kunnen laten gaan. Vanaf 2019 wordt een bescheiden entreeprijs in rekening gebracht voor het festival. Deze extra inkomsten zijn nodig om het voortbestaan van Baroeg Open Air in de toekomst veilig te stellen en worden dit jaar geïnvesteerd in het verder verbeteren van het programma, de horeca en het comfort voor de bezoekers.

De Early Birds tickets zijn binnen een week uitverkocht voor €6,66,-. Tot aan het festival is een ticket voor €9,99 hier verkrijgbaar. Bezoekers t/m 12 jaar hebben gratis entree.

GOLD wordt internationaal gewaardeerd. Het nieuwe, vierde album Why Aren't You Laughing? is gereleased op het Roadburn festival. 'He Is Not' is de eerste single en blijft goed hangen. De band gaat verder met de post-everything sound. Zoals Roadburn het zegt: 'As they have matured as human beings, their sound too has evolved – gracefully and ambitiously.' 'Gold have caught the attention of pioneering musicians and tastemakers alike'. De videoclip van And I Know Now heeft zelfs de New York Times gehaald in The Year in Music Videos in 2015

Rotterdamse punk trots! Disturbance heeft in 2018 het sterke Tox Populi uitgebracht in een uitverkocht V11. In de Aardschok heeft het album een van de hoogste scores gekregen. In de streetpunk is dit een zeer gewaardeerde band. Met sterke songs als 'Youth', 'For You' en de klassieker 'God Pulled The Chain'  en de energieke live performance. De barbiers van Schorem zijn fan en zette ze primetime op Scumbash. Leden van Disturbance organiseren in Baroeg voor de vierde maal Tales From The Punx met onder meer The Casualties, Terror Defence en The Heart Monitors.

'Dat drum ’n bass en BOA een gouden combi is bewezen Black Sun Empire, Zardonic en Dieselboy al. Een kolkende tent bij zo’n dikke naam als The Prototypes is dus gegarandeerd!' Aldus Baroeg Open Air.

De eerste bevestigde namen zijn Samael en Vive La Fête

Baroeg Open Air wordt voor de twaalfde keer georganiseerd in 2019. Het festival is ontstaan bij het 25 jarig jubileum van alternatief podium Baroeg aan de (Baruch) Spinozaweg 300 in Rotterdam Lombardijen. Het festival laat de alternatieve muziek in de breedte zien. In 2014 won het festival de Rotterdam Music Award voor beste festival.

Baroeg Open Air heeft 2 tenten en 4 stages. De Mainstage, de Talent Stage wordt later de Electronic Stage en de Plee Sessies. 

Tickets

Website

Facebook

Instagram

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12