3voor12 Rotterdam

Baroeg Open Air voor verduveld laag prijsje met Viva Le Fete en Samael

Zaterdag 14 september in het Zuiderpark Rotterdam bij Ahoy

In 2018 was een crowdfund nodig om Baroeg Open Air door te kunnen laten gaan. Vanaf 2019 wordt een bescheiden entreeprijs in rekening gebracht voor het festival. Deze extra inkomsten zijn nodig om het voortbestaan van Baroeg Open Air in de toekomst veilig te stellen en worden dit jaar geïnvesteerd in het verder verbeteren van het programma, de horeca en het comfort voor de bezoekers. De eerste twee namen zijn de Zwitserse band Samael en het Belgische duo Vive La Fête. De twaalfde editie vind plaats op zaterdag 14 september in het Zuiderpark Rotterdam bij Ahoy. 

De Early Birds tickets zijn binnen een week uitverkocht voor €6,66,-. Tot aan het festival is een ticket voor €9,99 hier verkrijgbaar. Bezoekers t/m 12 jaar hebben gratis entree.

Vive La Fête uit Gent is al zo’n twintig jaar succesvol met een energieke combinatie van op new wave geïnspireerde electro en rauwe rockklanken. Het is dansbaar, sexy, een beetje kitsch zelfs.  Tel daar Franstalige lyrics bij op en de uitkomst is Vive La Fête, het project van dEUS-bassist Danny Mommens en zijn geliefde Els Pynoo. 

Samael speelt een belangrijke rol in de metalgeschiedenis. Album na album weet het viertal indruk te maken en ook op het podium staat er een act waar je u tegen zegt. Donker, bombastisch en intrigerend!

Baroeg Open Air wordt voor de twaalfde keer georganiseerd in 2019. Het festival is ontstaan bij het 25 jarig jubileum van alternatief podium Baroeg aan de (baruch) Spinozaweg 300 in Rotterdam Lombardijen. Het festival laat de alternatieve muziek in de breedte zien. Met zowel plek voor harde gitaarmuziek als underground dance. In 2014 won het festival de Rotterdam Music Award voor beste festival.

Baroeg Open Air heeft 2 tenten en 4 stages.Op de Main Stage spelen alternatieve bands. De talent stage wordt later de Electronic Stage. Sinds de 10e editie zijn er de Plee Sessies op een gelijkvloerspodium. 

Tickets

Website

Facebook

Instagram

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12