3voor12 Tilburg

Paaspop 2019 Amyl and The Sniffers: Het is punk, snoeiharde punk

We beseffen nog amper wat we net hebben meegemaakt. Explosieve frontvrouw Amy die samen met haar snuivende mannen het podium van de Jack Daniel's stage is betreed, spuugt op onze hoofden.

Amyl And The Sniffers lijkt rechtstreeks weggelopen uit de 80’s met de matjes nog op het hoofd en de hotpants nog aan, maar het geluid wat de band produceert heeft echter vrij weinig te maken met de 80’s. De nummers zijn punk, snoeiharde punk, mosh bare punk, allemaal op dezelfde manier opgebouwd.

Amy is een kleine pittige tante die met een snerpend en soms onverstaanbaar Australisch accent teksten het publiek inspuugt. Soms gaat ze liggen, soms gaat ze staan, soms kruipt ze, soms gooit ze bier de zaal in en soms kijkt ze met haar spichtige ogen gewoon maar wat rond. Het is onmogelijk om weg te kijken van het podium, want je wil gewoon weten wat Amy gaat doen. Ze is onvoorspelbaar, staat in vuur en vlam en steelt onze harten. Het debuutalbum ‘Giddy Up’ is in 12 uur geschreven én uitgebracht. Doe dat maar eens na. Amyl And The Sniffers is iets wat je mee moet maken.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12