3voor12 Utrecht

Ook Pondertone komt met een coronaproject

Een cover mondde uit in een samenwerking met de hele familie

Ook Patrick Tersteeg van Pondertone zat niet stil tijdens de coronaperiode. Hij coverde een nummer over volhouden dat we nog niet veel hebben gehoord het afgelopen jaar. En hij maakte samen met een aantal bijzondere mensen een video bij het nummer.

“Waarom zou ik alleen iets maken, als het ook met het hele gezin kan?” Zoiets moet hij gedacht hebben toen hij aan zijn coronaproject begon. Hij maakte een bewerking van het Tom Waits-nummer 'Hold On'. Hiervoor speelden hij en zijn bandleden alles thuis in. Iets wat ze voor corona ook al deden. 

Voor de video schakelde hij de hulp in van zijn vrouw Christine en dochters Mien (10) en Lenna (7). Niet alleen om te filmen of de poppen te bespelen. Het script is geschreven door de oudste dochter. 

In die video volgen we hoofdpersoon Lummel die zijn geliefde Woelie en hondje Kiki moet missen, want hij moet in quarantaine. Met verveling tot gevolg, net als bij veel mensen. Maar gelukkig heeft hij hobby’s genoeg. En voor de oplettende kijker, zit er ook nog een verwijzing in naar het origineel. Check de video hier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12