Vanavond in 3voor12 Radio

Lijsttrekker van de Toekomst: GroenLinks en het Niet Te Missen Uur!

Niet alleen de site van 3voor12 staat deze weken in het teken van Pop en Politiek. Tot aan de verkiezingen op 15 maart ontvangt Roosmarijn de Lijsttrekkers van de Toekomst in 3voor12 Radio. Oftewel, de politici jonger dan 35 jaar die na de verkiezingen zeer waarschijnlijk in de Tweede Kamer komen te zitten. Wat drijft hen en wat zijn hun plannen? Met in de eerste editie Niels van den Berge (1984), een klimaatexpert van GroenLinks. Hij streed de afgelopen jaren in Bangladesh tegen de gevolgen van de klimaatcrisis, maar kwam terug omdat hij de verruwing van politiek en samenleving niet langer kon aanzien. Heb jij een vraag voor Niels? Stel hem in de 3FM App of hier, dan leggen we hem vanavond misschien voor.

En het is weer donderdag, dus je hoort vanaf 23:00 de allerdikste #nieuwemuziek in het Niet Te Missen-Uur. Met o.a. een gloednieuwe Lorde, Coldplay een verrassende track van Stormzy en Kehlani én een collab tussen Future en The Weeknd! En we bellen met Jeangu Macrooy over zijn nieuwe single.

Je hoort het vanavond tussen 21:00 en 00:00 in 3voor12 Radio op 3FM of via 3FM.nl/live!

Meepraten over de uitzending kan door een sms te sturen naar 3333, of natuurlijk door te twitteren met @roosmarijn, #3voor12 en #3fm.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12