3voor12 Tilburg

Paaspop 2019 Leif Müller: Een iets te vroege rave

16:00 uur is het, de blauwe lichten in de ronde Detroit tent gaan aan. Nieuwsgierig maken de eerste techno-liefhebbers hun entree terwijl de eerste set wordt aangezet. Leif Müller is de trots van Stüttgart en mag dan nu ook hier op Paaspop 2019 zijn entree maken.

 

Er hangt een chille en relaxte vibe, waardoor je intens wil genieten met een verkoelend biertje in je hand. Het begint met een rustige techno beat die langzaam opbouwt. Mensen lopen in en uit, blijven even hangen maken een paar moves, waarna ze de warme tent weer uit lopen op zoek naar verkoeling.

Mensen moeten een beetje wennen aan het feit dat er rond de klok van 16:00 uur een kleine techno rave gehouden wordt. Het duurt even voordat het op gang komt maar na een uurtje komt er wat meer up-tempo techno in. Dit valt beter in de smaak, de lichtshow gaat van blauw licht naar een iets meer paarse vibe.

17:00 uur, mensen geven zich meer over aan de technodeuntjes en de tent raakt voller en voller. Leif Müller begint de smaak te pakken te krijgen en gooit er muziek in die een paar echte techno fanaten lijken te kennen, waardoor ze beginnen te joelen. Leif Müller eindigt rond 18:00/18:15 en met bezwete hoofdjes en vrolijke koppies verlaten mensen de warme tent. Ook al is een technofeestje in de middag wat ongewoon, na een uurtje een beetje wennen werd het toch nog een succesvol rave’je.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12