3voor12 Rotterdam

Day Fly is 3FM Talent van juli met single 'Her Light' en speelt op Metropolis Festival

Vorig jaar werd Naaz vlak voor Metropolis 3FM Talent

Day Fly is 3FM talent voor de maand juli met de gloednieuwe single 'Her Light'. Day Fly wordt gevormd door Beau Nox en Rudy Jr. Deze maand ga je ze vaak op 3FM horen met hun nieuwe single 'Her Light'. Dit jaar heeft de band al op Noorderslag gespeeld. Zondag 8 juli spelen de twee heren op het gratis Metropolis Festival in Rotterdam. 

Hiernaast kan je de live sessie bij 3voor12 zien met 'Her Light', 'Red Light' en de vorige single 'Do You Need Me'

Naast Day Fly, spelen ook twee andere Rotterdamse acts op Metropolis Festival. Zondag 8 juli kan je genieten van de prachtige moderne pop van Luka die ook op Sziget speelt. Lewsberg maakt al tijden indruk op de pers met de  Noisepop plaat genaamd Lewsberg die is gereleased tijdens Motel Mozaique. 

Al in 2015 heeft Day Fly indruk gemaakt met de EP 'Nightmares / Invincible'. In de recensie van die plaat hadden we het er al over dat Day Fly niet zou misstaan op Metropolis

Eind 2018 komt er een plaat aan

Zou het ze net zo af gaan als Naaz die vorig jaar haar eerste show speelde als 3FM Talent op Metropolis? Nu is ze niet meer weg te denken is uit de muziekscene met haar qwerk pop? Ze heeft inmiddels al een Edison Pop voor Beste Nieuwkomer en Beste videoclip gewonnen.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12