3voor12 Utrecht

Zeven op Zondag gaat zeveren over muziek, festivals en cultuur in Amersfoort

Muzikaal live concept verandert tijdens coronacrisis in live podcast

Door de coronacrisis vinden er voorlopig ook geen edities meer plaats van Zeven Op Zondag, het muzikale concept van poppodium FLUOR en Studio-FCG waarbij zeven artiesten uit verschillende genres de kans krijgen in FLUOR het podium te betreden. Om in deze tijden toch nog over de Amersfoortse scene te kunnen berichten gaan beide initiatiefnemers starten met Zever Op Zondag (met een r), een podcast over muziek, cultuur en ander zondags gezever uit Amersfoort.

Tijdens de live podcast nemen gastheren Bernard van Gellekom en Joris Postulart je aan de hand van gasten en artiesten mee langs het beste en sappigste van de lokale muziek uit Amersfoort. Zowel nieuwe talenten als vergeten legendes komen aan bod. Daarbij is er veel ruimte voor onzin, nerd talk en ander muzikaal gezever. De podcast wordt live opgenomen met zes camera's en acht microfoons vanuit drie studioruimtes, en op 1,5 meter afstand. De eerste gast is Floor Visser, die op veilige afstand aanschuift. Visser is als freelancer betrokken bij een verschillende Amersfoortse evenementen zoals Rabobank Amersfoort Jazz, Gaypride Amersfoort en Marathon Amersfoort. Ze vertelt over alles wat in haar werk en in festivalstad Amersfoort volledig veranderd lijkt te zijn.

De uitzending is op zondag 5 april hier te vinden en vanaf 14.00 uur te beluisteren. Zolang de coronacrisis duurt wordt er elke zondag een uitzending gemaakt.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12