Kijk terug: Tora live in 3voor12 Radio

Electronica uit het meest oostelijke puntje van Australiƫ

Nederland is één van hun favoriete landen om in op te treden, dus je kunt begrijpen dat we extra blij waren om de band uit het Australische Byron Bay, Tora, te gast te hebben in 3voor12 Radio. Als je invloeden dan ook nog eens acts als Bon Iver, James Blake en Toro Y Moi zijn, kan het al bijna niet meer stuk. Zelf noemen ze hun tracks een mix van pop, R&B en electronica gewikkeld in een warme deken. Oordeel vooral zelf en check hier de livesessie in de 3FM Live Box.  

Het nieuwe album Can’t Buy The Mood verschijnt 16 augustus en gaat volgens leadzanger Jo Loewenthal over het herinneren van wat er belangrijk is in het leven in een snel veranderende wereld. Waarom de bandleden van Tora overwegen om naar Europa te verhuizen en er al zes singles zijn uitgebracht van het album, vertelde Jo aan Wijnand Speelman. 

3voor12 Radio, normaal met Eva Koreman maar voor nu met Wijnand Speelman, hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android). 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12