3voor12 Utrecht

Bob van Heur tipt zijn favorieten voor Le Guess Who? bij Klap van de Molen podcast

Festivaldirecteur over zijn werk als programmeur van het ontdekkingsfestival

Donderdag barst de elfde editie los van ontdekkingsfestival Le Guess Who?. Op de poster weer een hoop namen waar zelfs de grootste kenners nog nooit van gehoord hebben. In de nieuwe aflevering van de Klap van de Molen podcast is festivaldirecteur Bob van Heur (op de foto vooraan) te gast. Hij vertelt over het ontstaan van en de filosofie achter het festival en tipt zijn favoriete acts. Kan hij de vraagtekens in en over de programmering weghalen?

Klap van de Molen is een podcast, gemaakt door ex-John Coffey zanger David Achter de Molen. Vorige maand interviewden we hem nog uitgebreid over deze switch. Elke aflevering worden de vijf favoriete nummers van de gast besproken. Dit onderdeel werd voor deze keer omgebouwd tot vijf tips voor Le Guess Who?

De vijf tips van festivaldirecteur Bob van Heur:

Nadah el Shazly, zondag 21:50 - 22:40 uur @ Cloud Nine, TivoliVredenburg

Sudan Archives, donderdag 23:00 - 23:45 uur @ Cloud Nine, TivoliVredenburg

The Ecstatic Music of Alice Coltrane Turiyasangitananda performed by the Sai Anantam Ashram Singers, zondag tussen 17:00 en 19:00 uur @ Grote Zaal, TivoliVredenburg

Les Amazones d'Afrique, zaterdag 00:00 - 01:00 uur @ Grote Zaal TivoliVredenburg

Luka Productions, vrijdag 02:15 - 03:05 uur @ EKKO

Nieuwsgierig naar de beargumentering? Luister naar de Klap van de Molen-podcast op SoundCloud, of in de podcast-apps. Daar staat ook nog de podcast die wij met hem opnamen. Check ook deze 10 tips van 3voor12.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12