3voor12 Utrecht

3voor12 Utrecht tipt, week 28

Brian Setzer | Club Sauvage | Gallops

De vakanties zijn begonnen en dat is zeker ook te merken aan het aanbod van de poppodia. Dat is namelijk veel kleiner dan normaal. Toch zijn er zeker nog een aantal interessante shows in Utrecht.

  • donderdag 13 juli: De Amerikaanse zanger/gitarist Brian Setzer veroorzaakte als frontman van The Stray Cats begin jaren tachtig een rockabilly-rage met hits als Runaway Boys, Rock This Town en Stray Cat Strut. Halverwege de jaren negentig begon hij een tweede carrière met zijn negentienkoppige Brian Setzer Orchestra. Vanavond speelt Setzer in TivoliVredenburg met zijn viermansband Rockabilly Riot stomende en dampende rockabilly, inclusief de Stray Cats-hits. De Ronda is om 19.00 uur open. Entree is €47,50.

  • vrijdag 14 juli: onder de noemer zomergasten nodigt EKKO tijdens de zomer elke vrijdag een collectief uit om je na een fijne dag in het park, op het terras of na het strand de nacht in te laten dansen. Deze vrijdag is dat Club Sauvage, dat de avond opent met de extravagante performance act Mon Mirage waarin hoofdrolspeler Simon Fargeaux vraagt zich in Mon Mirage af: wat zie je, als je zegt me te kennen? Hij neemt je mee in een intrigerende zoektocht naar zichzelf. Daarna zorgen de resident deejays van Club Sauvage voor eigenzinnige disco, afro, house en obscure beats. Vanaf 23.00 uur. Gratis tot middernacht, daarna €2,50 aan de deur.

  • zaterdag 15 juli: dB’s presenteert een avond met rock en elektronica met het Britse Gallops, Alcuna Wilds uit Utrecht en Bieldermann. Gallops mixt postrock met elektronica en heeft in 2016 een doorstart gemaakt na een sabbatical van 3 jaar. In april is het tweede album Bronze Mystic verschenen. De zaal gaat om 20.30 uur open en de entree is €10.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12