3voor12 Utrecht

A Day in the Forest presenteert line-up voor wintereditie 2018

Onder andere Aestrid, The Visual, La Loye en Stopcontact spelen op intiem diy-festival

Het intieme diy-festival A Day in the Forest heeft vandaag de line-up van de wintereditie bekendgemaakt. Op zondag 4 februari 2018 kun je tussen 13.00 en 21.00 uur op Landgoed De Paltz kijken en luisteren naar Aestrid, Ciao Lucifer, Coyoco, La Loye, Sam Solo, Stopcontact, The Visual en Willem Wits.

Zoals gebruikelijk staan de grondleggers van het festival Bo Menning (Aestrid), Willem Wits (Willem Wits en Ciao Lucifer), Marnix Dorrestein (Ciao Lucifer) en Jurriaan Sielcken (Aestrid, producer) met hun eigen bands op het programma en bestaat de line-up verder uit acts uit hun netwerk. Alle acts hebben een relatie met de organisatoren en de muziekscene uit Soest en Baarn.

Veel acts proberen nieuw werk uit of spelen in een bijzondere samenstelling. Zo speelt Aestrid onder andere nummers van het nieuwe album, dat de band een tijdje geleden in Canada heeft opgenomen. Het Amsterdamse La Loye speelde twee maanden geleden pas zijn eerste show maar de melancholische ingetogen en soms ongepolijste liedjes passen prima in de bossen van Soest. Sam Solo is - zoals de naam al duidelijk maakt - het solo-project van voormalig Echo Movis- en huidig Clean Pete en San Dollar-gitarist Sam van Hoogstraten. The Visual speelde - net als Stopcontact overigens - op de Popronde en presenteerde eind vorig jaar op indrukwekkende wijze zijn debuut-EP in De Melkweg.

A Day in the Forest vraagt geen entreeprijs, maar je betaalt wat je wil/kan missen, Pay What You Can dus. Meer informatie en praktische zaken over het festival vind je in het Facebook-event.

Bekijk ook ons verslag van vorig jaar.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12