3voor12 Utrecht

Melonhead viert het leven tijdens 3e editie van eigen festival

Melonfest #3 met Indian Askin, The Black Cult, Tony Clifton en zeven andere acts

De Utrechtse band Melonhead houdt van spelen maar minstens zo leuk vinden ze het om hun eigen (mini-)festivals te organiseren. Op zaterdag 21 april doen ze dat al weer voor de derde keer. Er zijn geen regels en geen restricties. Gewoon een dag vol goede muziek, rock ‘n roll en met je vrienden het leven vieren. Na eerdere edities in Hilversum en Kytopia vindt Melonfest #3 plaats in dB’s.

De line-up van het festival is trouwens niet misselijk: met Indian Askin komt er bijvoorbeeld een band die al op Lowlands en Best Kept Secret speelde, en The Black Cult en Tony Clifton zijn opkomende acts in het alternatieve circuit. De laatst band maakte onlangs nog veel indruk tijdens de releaseshow van Tusky. Ook Utrecht is goed vertegenwoordigd met FFOOSS, Rhinorino en Robbing Banks en Melonhead zelf natuurlijk. Sean Gascoigne, Fake Billy & The False Prophets en Prestcold Molly maken het affiche compleet.

Check alvast de laatste single van Melonhead hiernaast.

Te zien: Melonfest #3 met Indian Askin, The Black Cult, Tony Clifton, Fake Billy & The False Prophets, Rhinorino, Robbing Banks, Prestcold Molly, Melonhead, Sean Gascoigne, FFOOSS, zaterdag 21 april vanaf 16.00 uur @ dB’s

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht