3voor12 Rotterdam

Start inschrijving SENA Grote Prijs van Rotterdam

Categorie: Bands

Het traject van de totaal vernieuwde Sena Grote Prijs van Rotterdam gaat weer beginnen. De Sena Grote Prijs van Rotterdam is de door de Popunie georganiseerde muziekcompetitie voor alle Rotterdamse Bands, Singer/Songwriters, Hiphop en Electronic acts. De inschrijving voor de categorie Bands is nu begonnen en loopt tot 1 april.

Vernieuwd format Sena Grote Prijs van Rotterdam
In 2017 kent de Sena Grote Prijs van Rotterdam een nieuwe opzet. De muziekcompetitie bevat nu vier aparte finales, in plaats van alle finales op één dag. Per categorie wordt een finale georganiseerd op een locatie die het beste past bij de muziekstijl. Het traject, dat voor alle categorieën hetzelfde verloopt, start met de inschrijving en selectie. Vervolgens is er coaching voor de finalisten en is de finale op een passende locatie in Rotterdam.

Inschrijven categorie Bands
De eerste inschrijving is nu geopend. Bands kunnen zich tot 1 april inschrijven met drie tracks, een video (live fragment), een biografie en een foto via de website van de Sena Grote Prijs van Rotterdam (www.groteprijsvanrotterdam.nl). De eerste finale is zaterdag 20 mei in Rotown voor de categorie Bands. De winnaar krijgt o.a. € 1000,- prijzengeld, een optreden op Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2018 en een masterclass naar keuze. De inschrijvingen voor de categorieën Singer/Songwriter, Hiphop en Electronics volgen later dit jaar.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12