Kort Rotterdams Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

, Redactie 3voor12Rotterdam

Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Een kleine greep uit recente gebeurtenissen: release's, expo's, breakup's en ander drama!

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Cutie met stokken gezocht!

Aangezien drumster Alicia haar stokken aan de wilgen heeft teruggegeven zijn The Cuties nu met spoed op zoek naar een nieuw drumwonder! Zij zoeken uiteraard een vrouw, en liefst dan één die kan drummer uit omgeving Rotterdam/Delft. Zij bieden naast wereldroem, support van een platenlabel, optredens, een komend album en natuurlijk oefensessies met snoepjes. Lees alles op hun hyves! http://thecuties.hyves.nl/

Rotterdam gaat voor de Podiumdieren

Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals reikt sinds 1997 jaarlijks de IJzeren Podiumdieren uit. Dit jaar zal dit plaatsvinden tijdens het Gala van de Popmuziek (oftewel, vanavond!). Dit jaar wel vier Rotterdamse nominaties! In de categorie Beste Programmeur Joey Ruchtie (Watt, Rotown, Eurosonic-Noorderslag, voor Beste Directeur Dick Pakkert (Rotown, Watt 2008), maar ook in de categorie Beste Fesitval het Primitive Festival, en als laatste maar zeker niet de minste is Worm genomineerd in de categorie Beste Poppodium!

Openingsact Rottepop bekend

Na een spannende finale is dan eindelijk de line-up van het Rottepop festival compleet. Met namen als De Staat, Room Eleven, Voicst, Milow en de Infadels een festival om met trots je naam onder te zetten. No Comment zal het fesitval openen, en krijgt daarbij ook nog eens een fotoshoot kado! Gaat dat zien!

The New Shining zit niet stil

De heren zijn teruggekeerd uit The USA waar zij de opnames hebben gedaan voor hun nieuwste cd. Zij hadden hun camera bijdehand en je kunt dus meegenieten van hun avonturen aldaar! Zanger Nax is nog bezig de zang op te nemen in Frieslan, en we wachten allemaal vol spanning af!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam