Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

ROCKINFUUS
Symfonische rockband Starcatcher heeft het maar druk de afgelopen tijd. Zij wonnen afgelopen maand de Highschool Music Competition en speelden naast veel kleine podia onder andere op het Metropolis festival. Aanstaande vrijdag zullen ze het Rotterdamse publiek aan het springen krijgen tijdens Rockinfuus. Ze worden vergezeld door de band Bimemwa, die onlangs met hun funky beats de Bandboost in de Bibelot won.
Vrijdag 24 juli WATT

CLASSIC ROCK NIGHT
In de Exit kan men aanstaande zaterdag rocken met maar liefst drie bands tijdens de Clasic Rock Night. The Loo staat voor pure ‘sex, drugs and rock ’n roll’ en mag dan ook zeker niet ontbreken. Ook totaal niet misplaatst is Lemon Crush, beïnvloed door onder andere Led Zeppelin en Kiss. Tenslotte is er Dewalt, een coverband die met hun AC/DC klassiekers het publiek geheid in beweging zullen krijgen. 
Zaterdag 25 juli Exit

KICKS&SNARES
Rapper Kulinair is al tijden geen onbekende meer. De Rotterdammer behaalde deze lente de tweede plek tijdens de Grote Prijs van Zuid-Holland en staat met zijn overtuigende optredens voor kwalitatieve nederhop. Dit weekend staat de man samen met DJ Rockid en The Superblenders in de Club Zonder Concessies, waar de bezoekers een lekkere hiphopavond vol goede beats, rhymes en vibes tegemoet zullen gaan.
Vrijdag 24 juli Club Zonder Concessies

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam