Weekoverzicht (week 13) Weekoverzicht (week 13)

Wolf in Loveland, Elle Bandita, The Cosmic Carnival, The Kik, I Am Oak en Pop-Up010

, Redactie 3voor12 zuid holland

Weekoverzicht (week 13)

Wolf in Loveland, Elle Bandita, The Cosmic Carnival, The Kik, I Am Oak en Pop-Up010

Redactie 3voor12 zuid holland ,

Wat gebeurde er afgelopen week zoal in de regio? We hebben het voor jullie op een rijtje gezet. Zo waren wij aanwezig bij de albumrelease van Elle Bandita, schreven we recensies voor The Cosmic Carnival en Wolf in Loveland en bracht The Kik leuk nieuws.

Wolf in Loveland

Vanavond speelde de Rotterdamse band Wolf in Loveland in DWDD en daarom werd van te voren hun tweede album op de Luisterpaal gezet, met bijbehorende recensie. Check de recensie van ‘We Set Out in the Naked Dawn’ hieronder.

The Cosmic Carnival

Ook verscheen afgelopen week een mooie recensie van het tweede album van The Cosmic Carnival. Wij beschreven het album ‘Mon Cher Amour’ als volgt:

I Am Oak

Vrijdag speelde de band I Am Oak in de Paradijskerk, en 3voor12 Zuid-Holland was erbij. Ze maakten een verslag van de bijzondere sfeer en betoverende klanken. Lees het hieronder.

PopUp 010

Ook vond vrijdag de derde editie van Pop-Up010 plaats, een initiatief om opkomende muzikanten op onverwachte locaties aan Rotterdam voor te schotelen. TV Rijnmond maakte een mooi verslag van de derde editie waar Scarlet Mae en Horses on Fire het podium bestormden.

The Kik

Afgelopen week werd een tweede album van de Rotterdamse band The Kik met bijbehorende releaseparty aangekondigd. De releaseparty zal op 25 april plaatsvinden en is - uiteraard - in Rotown.

Elle Bandita

En: Ella Bandita ontwaakte uit een diepe slaap! Vijf jaar na de release van ‘Queens of fools’ stond ze weer op het podium, en dat wel in Rotown. Hoe het was, lees je hier:

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam