Weekoverzicht (week 11) Weekoverzicht (week 11)

Releaseparty Afterveins, videosessies Eendrachtsfestival, Dion Masé, presentatie Motel Mozaïque, D-Luzion en Joshua Khane

, Redactie 3voor12 zuid holland

Weekoverzicht (week 11)

Releaseparty Afterveins, videosessies Eendrachtsfestival, Dion Masé, presentatie Motel Mozaïque, D-Luzion en Joshua Khane

Redactie 3voor12 zuid holland ,

Wat gebeurde er afgelopen week zoal in de regio? We hebben het voor jullie op een rijtje gezet. Zo namen we tijdens Eendrachtfestival een aantal sessie voor "Kejje dat nie horen dan" en waren wij aanwezig bij de presentatie van de plannen van Motel Mozaïque.

Releaseparty the Afterveins

The Afterveins vierden de releaseparty van hun debuutalbum donderdagavond in Rotown. 3voor12 Zuid-Holland was erbij.

Dion Masé

De Rotterdamse rapper Dion Masé is goed bezig. Na een featuring op de track ‘Rotterdam Hart & Ziel’ van Brigitte Meuwsen, brengt hij nu zijn eigen track ‘Omin Money’ uit. De track is afkomstig van de mini EP ‘Goed wordt vergeten’.

Presentatie plannen Motel Mozaïque

Wij waren aanwezig bij de presentatie van de plannen van Motel Mozaïque voor 2014. En wij kunnen je vertellen: Het opgelichte tipje van de programma-sluier beviel ons goed.

Kejje Dat Nie Horen Dan tijdens Eendrachtfestival

Na veel ge-edit, kwamen de ‘Kejje dat nie horen dan?!’ sessies van het Eendrachtfestival online. Eerder kwamen Die Nakse Bananen, Elke en In Previous Chapters al voorbij. Afgelopen week voegden we daar Meneer van Dalen en Thin Pillow nog aan toe.

Joshua Khane

Joshua Khane, oftewel de Nederlandse Ne-Yo of Chris Brown, kwam afgelopen week met zijn langverwachte single ‘Calling Your Name’ naar buiten. De single bevat meer dance dan je van Joshua gewend bent en dat komt omdat hij op deze track samenwerkt met de producer Alvita. Nieuwsgierig?

D-Luzion

De female MC die Rotterdam vertegenwoordigd bij het vrouwelijke hiphopcollectief Dam Dutchess, bracht afgelopen week een ode aan de muziek uit in de vorm van het nummer ‘Dan Heb Ik Jou’. Bekijk hieronder de clip die gemaakt is door D-Luzion herself.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam