Kejje Dat Nie Horen Dan tijdens Eendrachtfestival Kejje Dat Nie Horen Dan tijdens Eendrachtfestival

Sessie met Thin Pillow, Meneer van Dalen, Die Nakse Bananen, Elke en In Previous Chapters

, Marcel van Leeuwen en Joyce Moes

Kejje Dat Nie Horen Dan tijdens Eendrachtfestival

Sessie met Thin Pillow, Meneer van Dalen, Die Nakse Bananen, Elke en In Previous Chapters

Marcel van Leeuwen en Joyce Moes ,

Ook dit jaar hebben we tijdens het Eendrachtfestival een aantal "Kejje Dat Nie Horen Dan" sessies opgenomen. Vorig jaar vonden de opnames plaats in ijssalon Venezia. Dit jaar mochten we van de RET metrostation Eendrachtsplein gebruiken. Bekijk hier de sessies met Thin Pillow, Meneer van Dalen, Die Nakse Bananen, Elke en In Previous Chapters.

Die Nakse Bananen

Wat op 1 januari 1990 begon als een muzikale guerilla tegen de versaaïng is anno vandaag uitgegroeid tot één van ’s-neerlands bekendste punkbands Die Nakse Bananen. Geliefd, gehaat, bemind, bedreigd, gedist, gewaardeerd, opgemerkt en genegeerd: Die Nakse Bananen heeft het allemaal gezien, beleefd en meegemaakt. Daar waar Die Nakse Bananen verschijnen gebeurd iets en meestal zijn pappa’s en mama’s daar niet blij mee!

Reeds vanaf de allereerste seconde heeft Die Nakse Bananen een gevestigde reputatie weten op te bouwen. Chaos en non-conformistische instelling dwingt een ieder tot het innemen van een stelling. Je bent voor of tegen, er is geen tussenweg. Die Nakse Bananen roept de ‘good old’ punkspirit van weleer op zonder daarbij in nostalgische sentimentele bullshit te vervallen. Zij die de punk vaarwel hebben gezegd of deze uit het oog waren verloren vonden deze tijdens Die Nakse Bananen concerten weer terug.

De mix van allerlei punkstijlen en dito varianten laat menig hart sneller kloppen, zet aan tot het nuttigen van overmatig veel bier en/of chocomel on the rocks ( Straight Edge) gebruik, laat je je oude Dead Kennedys, GBH, Exploited, Sex Pistols, Discharge, Napalm Death, Stooges, Boegies, Toy Dolls en Andre Hazes vinylschijven op zoeken, zet aan tot neurotisch met je geslachtsdelen tegen een betonnen muur beuken, afijn je beseft weer dat je leeft.

Elke

Elke is een echte storyteller die met haar liedjes de luisteraar moeiteloos meesleept in haar eigen wereld. Deze is gevuld met zwoele zomeravonden, prachtige herfstbomen en folkmuziek. Ze haalt haar inspiratie werkelijk overal vandaan. Een act die zondermeer je aandacht waard is.

In Previous Chapters

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam