Weekoverzicht (week 10) Weekoverzicht (week 10)

Blog Oliver Alexander, Fantatics, Eendrachtfestival en Nax (the New Shining) gaat solo

, Redactie 3voor12 zuid holland

Weekoverzicht (week 10)

Blog Oliver Alexander, Fantatics, Eendrachtfestival en Nax (the New Shining) gaat solo

Redactie 3voor12 zuid holland ,

Wat gebeurde er afgelopen week zoal in de regio? We hebben het voor jullie op een rijtje gezet. Zo namen we tijdens Eendrachtfestival een aantal sessie voor "Kejje dat nie horen dan" en verscheen er een nieuw blog van Oliver Alexander.

Fanatics

Het verslag van de voorronde van de Rotterdamse talentenjacht Fanatics kwam online. Hier kun je lezen wie er in Grounds vandoor ging met een plek in de finale deze zomer

Kroepoekfabriek

Bekend werd dat het Vlaardingse poppodium Kroepoekfabriek op nummer 20 staat op de lijst van 3voor12 voor Het Beste Poppodium! Wij feliciteren dit geliefde podium dan ook met deze verdiende plek. Check hier de gehele lijst.

Bevrijdingsfestival Zuid-Holland

Maandag 5 mei vindt er weer een bevrijdingsfestival plaats Het park bij de Euromast. De organisatie heeft deze week een aantal namen bekend gemaakt. Naast ambassadeur Gers Pardoel zullen onder andere Michael Prins, Brandwerk en Bongo Botrako te zien zijn tijdens de 18de editie van het festival. Verder maken deelnemers van de talentenjacht Kunstbende Zuid-Holland kans op een optreden tijdens het festival. Na de laatste voorronde op 6 april worden de winnaars van een podiumplek bekend gemaakt.

Kejje Dat Nie Horen Dan tijdens Eendrachtfestival

Na veel ge-edit, kwamen de ‘Kejje dat nie horen dan?!’ sessies van het Eendrachtfestival online. Hierin werden Die Nakse Bananen, Elke en In PreviousChapters gefilmd. Check het hier: Zowel Ming's Pretty Heroes als Mark Bogert presenteerden een nieuw album.

Blog Oliver Alexander

En Oliver Alexander pakte zijn pen weer op en schreef een column voor ons. Dit keer over het belang van je imago als muzikant. Lezen!

Nax (The New Shining) gaat solo

Frontman Nax (Xander Stok) van de Rotterdamse band The New Shining gaat solo verder. De band zal daarom voor onbepaalde tijd stoppen. Nax geeft aan grote behoefte te hebben om meer de "diepte"in te gaan qua muziek, maar ook qua teksten. "Te denken en te kunnen schrijven los van een band. Me daarin vrij te kunnen voelen. Ik wil nog meer de singer- songwriter kant verkennen". Als "laatste" wapenfeit bracht the New Shining de single 'Where Do I Stand' uit.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam