Weekoverzicht (week 17) Weekoverzicht (week 17)

Albumrelease The Kik, Traumahelikopter en Afterpartees in Rotown, nieuwe namen voor Urban Explorers en meer!

, Redactie 3voor12 zuid holland

Weekoverzicht (week 17)

Albumrelease The Kik, Traumahelikopter en Afterpartees in Rotown, nieuwe namen voor Urban Explorers en meer!

Redactie 3voor12 zuid holland ,

Wat gebeurde er afgelopen week zoal in de regio? We hebben het weer voor jullie op een rijtje gezet. Zo waren wij bij de albumrelease van The Kik en recenseerden we hun nieuwe album, maakten Urban Explorers en Bevrijdingsfestival nieuwe namen bekend en zette Queen Victoria and the Free Radicals een akoestische track online.

Traumahelikopter en Afterpartees in Rotown

Rotown liet afgelopen donderdagavond zien dat goede rock ’n roll niet per se uit grote steden hoeft te komen. Zo haalden ze het befaamde Traumahelikopter uit Groningen en de nieuwkomer Afterpartees uit Limburg om het publiek te laten dansen en zweten. Wij waren erbij en dat hebben we geweten!

Urban Explorers

Het Dordtse Urban Explorers Festival lichtte een klein tipje van de sluier genaamd de line-up op. Zo maakten ze bekend dat we op 7 juni onder andere kunnen genieten van Wouter van Veldhoven. Wie je nog meer tegenkomt op het festival, kan je hier checken.

Queen Victoria and the Free Radicals

Queen Victoria and the Free Radicals maakten een akoestische versie van ‘Wake up call’ en jawel, die kwam online:

Albumrelease The Kik

Terwijl heel Zuid-Holland Koningsnacht vierde op Life I Live, Oranjebitter of op een ander leuk feestje, stond onze Anoek Menten enthousiast vooraan bij de albumpresentatie van The Kik. Of je iets gemist hebt, lees je hieronder.

Albumrecensie The Kik

Wil je weten of het album ‘2’ van The Kik je zuurverdiende geld waard is? Lees de recensie!

Bellita Carol

The Kik was niet de enige die Koningsnacht en –dag uitkoos om nieuwe muziek uit te brengen. Ook Bellita Carol, winnaar van de jury- en publieksprijs van de Grote Prijs van Rotterdam 2013, koos deze dag uit om haar EP ‘Love & Light’ uit te brengen.

Bevrijdingsfestival 2014

Na al dit nieuws komt 5 mei er weer aan en jawel, de laatste namen van het bijbehorende Bevrijdingsfestival zijn afgelopen week bekend gemaakt! Je kunt de vrijheid vieren met onder andere New Cool Collective en Michael Prins. Is dat niets voor jou? Dan vind je hier vast wel een naam waarvoor ook jij naar het Euromast rent op 5 mei.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam