Weekoverzicht (week 15)

Revere in Bibelot, verschillende videoclips, nieuwe namen Baroeg Open Air en meer!

Redactie 3voor12 zuid holland ,

Wat gebeurde er afgelopen week zoal in de regio? We hebben het weer voor jullie op een rijtje gezet. Zo waren wij bij Revere in Bibelot, kwamen zowel Baroeg Open Air als PopUp 010 met nieuwe namen en werden er verscheidene videoclips uitgebracht.

Adilson Evora

Officieel is het nieuws van vorige week, maar we waren zo druk met Motel Mozaique (Voor degenen die nu denken: "Motel wat?!" Check alle verslagen van dit Rotterdamse tweedaagse festival hier) dat we helemaal vergeten zijn de clip van de Rotterdamse Adilson Evora met je te delen. Bij deze alsnog de link van de single "Sum’ Else".

Revere

De Londense rockband Revere bracht een bezoekje aan Bibelot. Ze lieten daar zien dat ze een grotere zaal verdienden dan waar ze toen in speelden. Lees hieronder hoe ze dat deden.

Videoclip Wolf in Loveland

Onlangs bracht Wolf in Loveland hun tweede album uit, met de titel 'We Set Out in the Naked Dawn'. Afgelopen week kwam de band met een clip op de proppen voor het nummer 'The Devil Has No Name', compleet met een pyromaan en bouwvakkers. Check het hieronder.

Tokoloko

De Kroepoekfabriek staat bekend om zijn maandelijkse bandavond Tokoloko, waar jong talent centraal staat. Op 10 april kon het geringe publiek genieten van The People Tree, De Wet en Monster Machine. Wie de beste indruk achterliet, lees je hier:

Black Oak bij PopUp 010

PopUp 010 maakte bekend dat de eerste bevestiging voor de vierde editie op 30 mei binnen is, en dat wel in de vorm van een bijzondere samenwerking van The Black Atlantic en I Am Oak, oftewel: Black Oak. Komen dus!

Nieuwe namen Baroeg Open Air

Baroeg Open Air blijft maar met nieuwe namen strooien. Ook Amenra, Elle Bandita en Naam zullen op 20 september te zien zijn op het gratis festival.

Saint Ferra

Hiphopliefhebbers, opgelet! Rotterdamse rapper Saint Ferra bracht pas de clip bij zijn track ‘Koning Punchline’ uit. Check hem hier!

Fanatics

Niet minder dan elf deelnemers waren er in de zesde voorronde van Fanatics. Zang, raps, spoken word, alles kwam voorbij. Lees hieronder hoe de avond verliep.

Jungle by Night

Enne, heb je al gezien dat Jungle by Night naar BIRD komt op 16 mei?!