Weekoverzicht (week 14)

Motel Mozaïque, Elle Bandita, Noizboiz, Berry, Vessel 11, The Hard Way, PopUp 010, Dion Masé en Sonic Protest

Redactie 3voor12 zuid holland ,

Wat gebeurde er afgelopen week zoal in de regio? We hebben het weer voor jullie op een rijtje gezet. Zo waren wij aanwezig op Motel Mozaïque, schreven we over het album van The Hard way, werden er EP's en tapes uitgebracht en had WORM een leuke primeur.

PopUp010

De Fruitvis fungeerde vrijdag 28 maart als locatie voor de 3e editie van Pop-Up010, een reizend podium voor opkomende muzikanten. Terwijl Horses on Fire en Scarlet Mae hun stinkende beste deden op het podium, klikte 3voor12 Zuid-Holland er op los en klommen wij in de pen. Het resultaat is onderstaand verslag.

V11

In de Wijnhaven ligt de vuigste boot van Rotterdam. Onder restaurant Tinto is Vessel 11 te vinden, waar Dead Ghosts en JC Thomaz voor een stampvol feest zorgden. Lees hieronder ons verslag.

The Hard Way

Wij schreven een recensie over het album ‘The Hard Way’, een samenwerkingsverband tussen DJ Trasher, Limewax en Bong-Ra. Nou, hard is ‘ie geworden. Hoe hard? Lees het hier:

Dion Masé

De Rotterdamse rapper Dion Mase bracht een nieuwe EP uit, genaamd ‘Zij’. De EP is geheel geproduceerd door JP en is hier te beluisteren.

Noizboiz

Tegelijkertijd kwamen de Noizboiz, die sinds kort bij de Nouveau Riche gang horen, met een mixtape. Check ‘m hier.

Elle Bandita

Het nieuwe album van Elle Bandita is op de luisterpaal geknald. Luisteren!

Berry

De Rotterdamse rapper Berry, bekend van zijn disstrack naar Raymzter, bracht zijn tape Rauw & Witteman uit. De tape is hier te downloaden.

Sonic Protest

Tijd voor een feestje, want het Franse festival Sonic Protest komt dit jaar voor het eerst naar Nederland. En natuurlijk viert Sonic Protest zijn tiende editie in Rotterdam, en dan ook nog eens in WORM. Onder andere Usé en Jean-François Laporte staan op het programma voor 10 april. Meer weten?

Motel Mozaique

Natuurlijk stond 3voor12 Zuid-Holland afgelopen weekend in het teken van Motel Mozaique, het festival voor de muziek-, kunst- en theaterliefhebber. De 14e editie vroeg om brede dekking van onze recensenten en fotografen. Hieronder vind je alles wat je moet weten over deze editie.