Waarschijnlijk heb jij die ‘Waar was je nou?’-stickers ook al zien hangen. Maar niet alleen de 29e komt er groot nieuws in Dordrecht. Hou je Brokking gebakje nog maar even stevig vast voor heel ander groot nieuws: 3voor12 Dordrecht is teruggekeerd!

3voor12 Dordrecht

Het zit misschien nog ergens in je geheugen gegrift. In 2010 verdween het laatste beetje waardigheid van Dordrecht, in de vorm van een stoppend 3voor12 Drechtsteden. Of ja, stoppen, 3voor12 Rotterdam beloofde plechtig deze 3voor12 onder zijn hoede te nemen. In de afgelopen acht jaar later is er echter veel veranderd. Bibelot zit samen met de Popcentrale in het Energiehuis, er zijn festivals zoals Het Monument bijgekomen, Velvet Dordrecht is verhuisd naar Het Magazijn en de Band Boost is veranderd in de Grote Prijs van Dordt. Bovenal zijn er interessante muziekacts uit Dordrecht. Het is dus hoog tijd dat regio Dordrecht weer een eigen lokale 3voor12-pagina krijgt!

Voorlopig plaatsen we eerst nog op de website van 3voor12 Rotterdam. Wel hebben we al onze eigen pagina’s, klik maar eens op de Facebook, Instagram en Twitter.

Het gezicht achter de nieuwe lokale tak is Bram van der Giessen. Hij loopt al jaren mee in de muziekscene van Dordrecht en wil proberen de sterk opkomende muziekcultuur van Dordrecht en de regio onder de aandacht te brengen. Schroom je niet hem aan te spreken als je hem ziet in de stad, want dat vindt hij alleen maar gezellig.

Heb jij een pen of een camera, en ben jij altijd aanwezig bij de coolste feestjes en optredens van Dordrecht? Meld je dan aan om bij ons te komen schrijven via 3voor12dordrecht@gmail.com

Facebook-pagina 3voor12 Dordrecht

Instagram

Twitter 3voor12 Dordt

Lees verder op 3voor12 Rotterdam