Donderslag: Terug van weggeweest…

… en belooft meer gedonder dan ooit!

door: Daisy Oosterbaan ,

Er is nieuw leven geblazen in Donderslag, hét drum ’n bass en dubstep feestje van Atak. Omdat de toekomstplannen veelbelovend zijn, is dat de reden geweest om maandag 25 januari één van de organisatoren, Elwin Rumplmair, te ontmoeten voor een gesprek over dit feestje.

… en belooft meer gedonder dan ooit!

Buiten vriest het, de weg ligt weer onder de sneeuw, maar het lijkt Elwin allemaal niet uit te maken. Zodra hij aan tafel is gaan zitten, begint hij direct over het feestje van aanstaande vrijdag, 29 januari: "Donderslag is terug! En hoe! Het was altijd een feestje van Atak en nu wordt het georganiseerd in samenwerking met Alles Los Agency en ook ik heb een bijdrage in die organisatie. Deze verandering heeft plaatsgevonden, omdat op deze manier alle expertise en ervaring van de verschillende betrokken partijen het beste tot zijn recht komen."

Als ik Elwin vraag naar de bijzondere line-up, vertelt hij het volgende: "Aphrodite heeft vorig jaar ook in Atak gestaan, dat blies de totale toko destijds op! Als we nu naar de voorverkoop cijfers kijken kunnen we ook zeker niet zeggen dat het geen goede keuze is geweest. Verder hebben we Bong-Ra, een uitstapje richting het old skool jungle gebied. Verder hebben we de belofte van 2010 weten te krijgen. Disaszt is echt de Oostenrijkse koning als het op drum ’n bass aankomt. Iets wat het publiek dus zeker moet gaan meemaken. Behalve deze vette namen zullen natuurlijk ook de ‘huismeesters van Donderslag’ gaan draaien: Jakuza & Maze."

"Wat het feestje van vrijdag verder zo bijzonder maakt? We gaan aanstaande vrijdag ook al een erg speciale aankondiging doen voor de volgende Donderslag editie op 5 maart. De line-up zal bekend worden gemaakt en voor de personen die hun kaartje op dat moment kopen hebben we ook nog een speciale verrassing. Het is bedoeld om de mensen alvast warm te draaien tijdens deze koude winterdagen. Als mensen daar nieuwsgierig naar zijn, adviseer ik ze vooral om aanstaande vrijdag langs te komen…"

Natuurlijk ga ik na dit gesprek niet met lege handen naar huis en heeft de organisatie van Donderslag voor de lezers van 3VOOR12/Overijssel een prijs beschikbaar gesteld, namelijk twee gastenlijst plaatsen voor het feestje van aanstaande vrijdag! Het enige wat je hiervoor moet doen is antwoord geven op de volgende vraag: Elwin Rumplmair is behalve organisator ook DJ, wat is zijn artiestennaam?

Als je het antwoord weet en kans wilt maken op gratis toegang voor Donderslag, mail dan je antwoord naar: 3v12enschede@gmail.com, reageren kan toch donderdagmiddag 28 januari 16:00 uur.