Old school death metal in café De Stam

CD presentatie Bloodsin

door: Marcel Klaster ,

Op 3 april staat café De Stam in het teken van metal; het is de avond van de CD presentatie van Bloodsin. Old school death metal op en top!

CD presentatie Bloodsin

Skaldgrim is de band die de avond aftrapt. Deze band bestaat voornamelijk uit oud leden van het welbekende Burning Hatred, maar tapt qua stijl uit een ander vaatje. Skaldgrim maakt " Scandinavian mytholigical inspired melodic death metal" zoals ze het zelf noemen. Een mond vol, maar dan heb je ook wat. Ondanks dat het podium te klein is voor een vijfmansformatie en er ongeveer een man of 30 in het publiek staat, zet Skaldgrim een energiek en strak optreden neer met tien nummers in ongeveer een uur tijd.
 
Dan de band waar het allemaal om draait deze avond: Bloodsin.
Deze old school death metalband heeft hun eerste full length CD "Tales From The Dissecting Table" met twaalf nummers de wereld in gegooid. Zij presenteren deze vanavond aan het Almelose publiek. Nog steeds is er niet veel publiek, maar de band speelt alsof ze voor een volle zaal spelen. Als het publiek niet echt reageert, komt zanger Bjorn zelf maar even het publiek in om de pit op gang te brengen. Al met al een een goede avond metal met twee bands waar we denk ik wel meer van gaan horen.