Na bijna 3 jaar hoofdredacteurschap bij 3voor12 Noord-Holland stopt Nadieh Bindels (headerfoto) ermee. Redacteur Demi van den Wollenberg neemt het van haar over.

Bindels begon in 2014 bij 3voor12 Noord-Holland als redacteur en nam in 2016 de rol van hoofdredacteur op zich. Zoals ze eerder al schreef in haar column was er toen van content nauwelijks meer sprake en was de redactie vrijwel weggevallen. Vanaf dat moment zette ze alles op alles om het platform weer op de rit te krijgen. Daarnaast organiseerde Bindels een aantal succesvolle edities van Club3voor12NH, onder andere bij Woodstock Bloemendaal, in het Patronaat Café en afgelopen vrijdag in Noorderlicht. Nu de redactie weer nieuw leven is ingeblazen, is het tijd voor haar om zich op nieuwe mogelijkheden binnen de muziekindustrie te richten.

Van den Wollenberg (foto hieronder) is sinds 2017 werkzaam als redacteur en eindredacteur bij 3voor12 Noord-Holland. Haar doel is om in elk geval de komende tijd in dezelfde lijn verder te werken waarin Bindels begonnen is. "Ik ben Nadieh enorm dankbaar dat ze mij deze kans heeft gegeven. Ze heeft dit platform weer opgebouwd naar een fantastisch podium voor de Noord-Hollandse muziekscene, maar ook naar een levendige plek waar zowel redacteuren als fotografen met een hart voor muziek het maximale uit zichzelf kunnen halen. Mijn streven is om dat zo te houden en met onze geweldige redactie heb ik er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken."