3voor12 Leiden

FB Winactie Fantastic Planet

2 Kaartjes voor cultklassieker tijdens LIFF 2017

Wij hebben een tweede Facebook winactie!

Vandaag is het Leiden International Film Festival​ 2017 begonnen. Op zondagavond, om 19.30u, draait daar de science fiction klassieker 'Fantastic Planet', met live filmmuziek. Deze onwerkelijke film van René Laloux voert de kijker mee naar de mysterieuze planeet Ygam, waar de gigantische blauwe Draags de dienst uitmaken. Zij beschouwen de kleine mensachtige Oms in het beste geval als huisdieren, maar eerder nog als ongedierte. Wij volgen de jonge mens Terr, opgevoed door een Draag, die ontsnapt en een bizar avontuur in deze Dali-esque wereld beleeft.

Speciaal voor het LIFF heeft pianist en organist Matteo Mijderwijk een nieuwe soundtrack voor 'Fantastic Planet' gecomponeerd, die hij live ten gehore zal brengen. Theatergroep Al Dente verzorgt ter plaatse de gesproken dialogen, waardoor dit een unieke en meeslepende audiovisuele ervaring wordt.

Wij mogen 2 kaartjes weggeven voor deze voorstelling. Wie zou jij graag meenemen? Open de FB actie en laat nog voor zaterdag middernacht een bericht achter.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12