3voor12 Gelderland

3voor12 Lokaal Draait met Just Leo, Wasted Youth Club en Smoking Alaska

Selectie door Lokaalafdelingen van 3voor12

In de Spotify-playlist 3voor12 Lokaal Draait kiezen de redacties van 3voor12 Lokaal elk drie nummers. Voor deze editie heeft de redactie van 3voor12 Gelderland gekozen voor:

Just Leo - Unaffected
Just Leo is de artiestennaam van multi-instrumentalist en songwriter Leo Düzey uit Zutphen die in 2021 zijn debuutalbum uitbracht. Zijn nieuwe album Rolled Into One verschijnt in oktober; 'Unaffected', een samenwerking met Omar Chouikha, is de voorloper daarvan.

Wasted Youth Club - LAME
De Arnhemse garagepunkband Wasted Youth Club bracht in februari van dit jaar hun debuutep uit en noemt als invloeden o.a. Ty Segall, Together Pangea, Idles, The Orwells en Shame. De band doet dit jaar mee aan de Popronde en is door OOR en Never Mind the Hype gekozen tot een van de Popronde talents 2022. De nieuwe single gaat over de frustratie en het gevoel van controleverlies, over de impact van veranderingen buiten onze zone van invloed.

Smoking Alaska - Keep Me In Your Mind
De Duivense indierockband Smoking Alaska brengt zachte melancholische nummers tot harde alternatieve rock. Hun nieuwe ep Days With No End verschijnt na een paar jaar radiostilte en behandelt thema’s als eenzaamheid en afscheidnemen. 'Keep Me In Your Mind' is de eerste single van de nieuwe plaat. De albumrelease was 15 september in Luxor Live in Arnhem.

Volg ook de tag van #3voor12LokaalDraait onder het artikel om meer over de gekozen nummers van andere redacties van 3voor12 Lokaal te lezen. 

Spotify-playlist 3voor12 Lokaal Draait

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12