3voor12 Gelderland

St. Tropez opent pop-up studio en venue rond release tweede album

Op het programma o.a. muziekworkshops voor kinderen en demosessies voor beginnende bands

St. Tropez., de voortzetting van de van oorsprong Nijmeegse band Go Back To The Zoo, opent 1 mei een pop-up store en venue in Amsterdam Centraal. De band brengt in mei hun tweede album uit. Op het programma staan o.a. audio-opnameworkshops, muziekworkshops voor kinderen, demosessies voor beginnende bands en muziekfilmavonden.

"Met St. Tropez zijn we met al onze uitingen altijd bezig onze eigen wereld te creëren. Dit doen we normaal gesproken bijvoorbeeld vanaf een podium in een clubzaal, met onze beeldtaal in video’s, of gewoon in onze eigen opnamestudio. Ter ere van het verschijnen van ons tweede album willen we deze wereld vertalen naar een fysieke ruimte, en deze openstellen zodat iedereen welkom is om mee te doen" aldus St. Tropez.

St. Tropez is de hele maand mei zeven dagen per week van 12 uur ‘s middags tot 8 uur ‘s avonds open. St. Tropez bevindt zich in de nieuwe Amstelpassage aan de oostzijde van Amsterdam Centraal waar een verzameling van 18 pop-ups te vinden is, van winkels en horeca tot kunst en cultuur.

Het programma wordt gepubliceerd op http://st.tropez.band en de Facebook-pagina van St. Tropez.

#sttropez