3voor12 Gelderland

St. Tropez opent pop-up studio en venue rond release tweede album

Op het programma o.a. muziekworkshops voor kinderen en demosessies voor beginnende bands

St. Tropez., de voortzetting van de van oorsprong Nijmeegse band Go Back To The Zoo, viert 1 mei de opening van hun pop-up studio/venue in station Amsterdam Centraal met de release van hun tweede album. 

De releaseshow en opening van St. Tropez is een gratis event, toegankelijk voor iedereen en vindt plaats tussen 18.00 en 20.00 in de Amstelpassage op Amsterdam Centraal. Tijdens de opening zal St. Tropez nieuwe nummers ten gehore brengen en is het album te koop.

"Met St. Tropez zijn we met al onze uitingen altijd bezig onze eigen wereld te creëren. Dit doen we normaal gesproken bijvoorbeeld vanaf een podium in een clubzaal, met onze beeldtaal in video’s, of gewoon in onze eigen opnamestudio. Ter ere van het verschijnen van ons tweede album willen we deze wereld vertalen naar een fysieke ruimte, en deze openstellen zodat iedereen welkom is om mee te doen" aldus St. Tropez.

St. Tropez is de hele maand mei zeven dagen per week van 12 uur ‘s middags tot 8 uur ‘s avonds open. St. Tropez bevindt zich in de nieuwe Amstelpassage aan de oostzijde van Amsterdam Centraal. Op het programma staan o.a. audio-opnameworkshops, muziekworkshops voor kinderen, demosessies voor beginnende bands en muziekfilmavonden.

Het programma wordt gepubliceerd op http://st.tropez.band en de Facebook-pagina van St. Tropez.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12