3voor12 Gelderland

Drie Achterhoekse bands in popzaal DRU Cultuurfabriek 13 april

Miller & The Tone Machine, The Surfing Crows en Liquid Love Machine

Drie Achterhoekse bands maken op vrijdag 13 april hun opwachting in de DRU Cultuurfabriek in Ulft. In de popzaal speelt de nieuwe formatie Miller & The Tone Machine soul & Motown nummers. De Achterhoekse band The Surfing Crows brengt surfmuziek en de avond wordt afgesloten met rock-‘n-roll van Liquid Love Machine. DJ Dr. Uyl verzorgt tussendoor de muzikale medicatie.

Miller & The Tone Machine
Hoewel ze als formatie voor het eerst spelen, zijn de muzikanten niet groen meer achter de oren (Crystal Dream, Heavy Hoempa, Bandje Speciaal, Opticks). Deze avond spelen Kees Mulder (drums & zang), Nathan Meinen (basgitaar), Tommy Haccou (gitaar), Joel Agterbosch (hammond), Daan Mulder (alt sax), Ron File (tenor sax) en Chiel Holland (percussie).

The Surfing Crows
Het geluid van het strand, de oceaan, de golven, pulp fiction, coole chicks en natuurlijk Dick Dale.

Liquid Love Machine
Liquid Love Machine is een diep in de Achterhoek gestationeerd trio. De drie muzikanten spelen stevige rockabilly en rechttoe-rechtaan rock-‘n-roll met een catchy, poppy randje.

De optredens van de drie Achterhoekse bands zijn vrijdag 13 april
in de Popzaal van de DRU Cultuurfabriek. Zaal open 20:00 uur, aanvang 20:30 uur. Kaarten zijn € 7,50 en verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek en via de website www.drucultuurfabriek.nl.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland